OMGEVING EN ATTRACTIES

Ons luxe vakantiehuis ligt in Ermelo, in de wijk Horst. Het is een perfecte uitvalsbasis voor diverse trips. Of het nu gaat om een heerlijke wandeling in de prachtige natuur of iets speciaals voor de sport of actie zoeker, het is hier allemaal.

Voor de rust- of natuurzoeker liggen op enkele minuten fietsafstand de uitgestrekte bossen van de Veluwe, waar divers wild te vinden is. Hier ligt ook het Speulderbos wat in de top 10 staat van de mooiste bossen in Nederland met het gezellige Boshuis Drie.
De omgeving is ook uitermate geschikt voor diverse heerlijke fietstochten. Zie ook onze tab fietsverhuur.

Door zijn centrale ligging is het vakantiehuis makkelijk te bereiken, evenals de toeristische centra: Harderwijk, met o.a. het Dolfinarium en het pretpark Walibiworld (voorheen Six Flags) in Biddinghuizen.
Ook het Veluwemeer met zijn Strand Horst liggen op steenworp afstand. (slechts 3.5 km!)
Mooie zwembaden en Strand Horst zijn een must voor de watersportliefhebber. Hier kan je niet alleen lekker relaxen maar ook zwemmen of surfen. Op Strand Horst zelf zijn er mogelijkheden om surfplanken, wetsuits e.d. te huren.
Uiteraard zijn er nog andere sporten mogelijk zoals, bowlen, midgetgolf, paardrijden, kanovaren etc. etc.

Lekker winkelen? Dat kan: op 2 km afstand ligt het bruisende hart van Ermelo, alwaar een zeer uitgestrekt winkelgebied te vinden is en waar alle topwinkels vertegenwoordigd zijn. In de zomer is er elke week een avondmarkt, die door mensen uit de verre omtrek bezocht worden.

Interessant bezienswaardigheden in de regio zijn het nationaal park “De Hoge Veluwe met daarin het Kröller Müller museum, het paleis ’t Loo te Apeldoorn, het openluchtmuseum in Arnhem, bierbrouwerij Burg Bieren met een 400m2 grote showroom waar u een assortiment van maar liefst 750 soorten bier kunt vinden, de schaapskooi, waar Stichting Schapedrift Ermelo u nagenoeg elke dag gastvrij ontvangt en waar u de kudde tussen 15.00 en 16.00 uur binnen kunt zien komen.